Jedna platforma za lak pristup

Yammer platforma za saradnju omogućava vam da integrišete poslovne aplikacije putem otvorenog grafikona. Objedinite osobe, razgovore i podatke iz omiljenih poslovnih aplikacija u usluzi Yammer, čineći informacije lakim za pronalaženje, smislenim i dostupnim za rad.

Besplatno upisivanje

Učinite vaše aktivnosti pristupačnim

Yammer integriše tokove aktivnosti iz drugih poslovnih aplikacija radi objedinjavanja osoba, razgovora i sadržaja vezanog za posao na jednoj lokaciji. Konsolidovanjem svih ovih podataka, Yammer može da poveže sve pojedinačne osobe sa informacijama do kojih im je najviše stalo.

 

Svaki dan se dovršavaju razni zadaci unutar različitih poslovnih aplikacija.

Međutim, poslovni sistemi ne komuniciraju uvek jedni s drugima, tako da informacije često ostaju u silosu unutar pojedinačnih aplikacija.

Yammer platforma objedinjuje sve ove aktivnosti na jednoj lokaciji, omogućavajući korisnicima da vide šta se dešava širom organizacije.

Yammer svuda

Prenesite funkcionalnost usluge Yammer u poslovne aplikacije koje vaši zaposleni već koristite. Dodatne komponente usluge Yammer koje je moguće ugraditi omogućavaju zaposlenima da koriste jedan identitet i da pristupe istim razgovorima i alatkama u različitim aplikacijama. Preko Yammer centra za projektante možete da pristupite kodu koji vam treba za objedinjavanje tima i bolje poslovanje.

Posetite centar za projektante (na engleskom)

 
 

Prijavljivanje radi povezivanja sa uslugom Yammer

Dodajte dugme „Prijavi se“ u poslovne aplikacije da biste se lako registrovali i dobili pristup pomoću Yammer naloga. Zaposleni mogu da koriste jedan identitet za više aplikacija i da podele informacije o profilu sa svima.

 

Feedovi koji se mogu ugraditi

Ostanite u toku sa aktivnostima u realnom vremenu, od uređivanja stranica do ispravki u drugim poslovnim aplikacijama pomoću Yammer integrisanog identifikatora ili lako ugradite sve Yammer feedove u postojeće poslovne aplikacije pomoću jednostavnog isečka koda.

 
 

Dugmad „Sviđa mi se“ i „Prati“

Pomoću dugmadi „Sviđa mi se“ i „Prati“ zaposleni mogu da ostvare interakciju sa objektima izvan usluge Yammer. Kada se neki objekat nekome sviđa, usluga Yammer deli ažuriranje za to. Kada se neki objekat prati, Yammer razume da je taj objekat važan zaposlenom i stoga prikazuje nove aktivnosti i srodan sadržaj.

 

Namenske stranice

Bilo da je u pitanju SharePoint datoteka, Zendesk karta ili Salesforce zapis, svaki objekat koji se podeli u usluzi Yammer ima namensku stranicu koju zaposleni mogu da prate i na kojoj mogu da diskutuju.

 

Yammer direktorijum aplikacija

Držite sve postojeće aplikacije na jednoj lokaciji da biste poboljšali angažovanje i osnažili zaposlene u pronalaženju drugih korisnih aplikacija. Pomoću direktorijuma aplikacija zaposleni mogu samostalno da pregledaju poslovne aplikacije i povezuju ih sa uslugom Yammer.