Pametniji i brži način za povezivanje

Održavanje veze je važnije nego ikad. Yammer vašem timu pruža jednostavan način za saradnju, deljenje znanja i angažovanje svakoga u preduzeću.

Besplatno upisivanje

Mobilni telefon koji prikazuje razgovore, ankete i deljenje datoteka u Yammer grupama

Grupe

Radite zajedno sa svima u preduzeću na projektima, inicijativama i događajima. Grupe obezbeđuju otvoren, fleksibilan radni prostor za tim i zajednice tako što obezbeđuju centralno mesto za razgovore, datoteke, ispravke i još mnogo toga.

Ekran laptopa koji prikazuje razgovor sa saradnicima i spoljnim partnerima na mreži Yammer

Spoljna saradnja

Dodajte partnere, klijente i prodavce u grupne razgovore radi dobijanja određenih informacija. Za tekuću saradnju kreirajte namenske spoljne grupe ili spoljne mreže radi potpomaganja dubljih odnosa i osećaja zajednice.

Laptop i mobilni telefon koji prikazuju rezultate pretrage na mreži Yammer

Pretraga

Tražite stručnjake, razgovore i datoteke da ne biste duplirali posao. Yammer koristi Office Graph za isporuku personalizovanih rezultata pretrage na osnovu interesovanja i interakcija u preduzeću.

Ekran tablet računara koji prikazuje Yammer prijemno sanduče i obaveštenja

Prijemno sanduče i obaveštenja

Koristite prijemno sanduče da biste prikazali najrelevantniji sadržaj na mreži Yammer, odredili mu prioritet i upravljali njime. Obaveštenja i postavke prioriteta vam omogućavaju da se pozabavite najvažnijim porukama i objavama u grupama.

Laptop koji prikazuje feed za otkrivanje na mreži Yammer, sa predloženim osobama, grupama i drugim informacijama

Feed za otkrivanje

Feed za otkrivanje vam omogućava da budete u toku sa dešavanjima u preduzeću. Yammer prikazuje osobe, informacije i grupe koje vam mogu biti bitne.

Laptop koji prikazuje prezentaciju u programu PowerPoint Online sa Yammer razgovorom na istom ekranu

Integracija sa sistemom Office

Iskusite poznati interfejs i bogate mogućnosti sistema Office direktno na mreži Yammer. Pregledajte i uređujte dokumente i budite njihov koautor koristeći Office Online. Rad se automatski čuva i možete lako da uporedite verzije i finalizujete promene.

Yammer logotip

Prvi koraci uz Yammer