Pojednostavljena administracija mreže

Upravljajte mrežom pomoću moćnih alatki koje se lako koriste i odgovaraju potrebama preduzeća.

Besplatno upisivanje

Upravljanje korisnicima

Olakšajte administraciju mreže centralizovanim upravljanjem. Yammer omogućava sinhronizaciju sa uslugom Azure Active Directory radi dodavanja i uklanjanja korisnika u Office 365 aplikacijama. Kao administrator mreže imate i pristup Office 365 centru za poruke da biste bili u toku sa funkcijama koje se uvode i ispravkama usluge.

Prijavljivanje u Office 365

Objedinite Office 365 i Yammer prijavljivanje i upravljajte samo jednim skupom akreditiva umesto da pamtite više identiteta i lozinki za prijavljivanje i upravljate njima. Uz Office 365 prijavljivanje za Yammer, korisnici dobijaju i traku za navigaciju programskog paketa Office 365 u usluzi Yammer, što više nego ikada olakšava pristup svim Office 365 aplikacijama na jednom mestu.

Jednostavan razvoj

Možete se uzdati u to da će Yammer infrastruktura u oblaku obezbediti bolju upotrebljivost, oporavak posle katastrofe i izvanredno vreme rada. A pošto je u oblaku, ne morate da brinete o dugotrajnim instalacijama i složenim nadogradnjama.

Automatske nadogradnje

Recite zbogom složenim procesima primene i nadogradnje. Yammer se izdaje sa minimalnim podešavanjem, pružajući korisnicima trenutni pristup novim funkcijama bez potrebe za bilo kakvom instalacijom ili nadogradnjom.

Upotrebljivost i vreme rada

Bilo da imate 10 ili 10.000 korisnika, Yammer se pouzdano prilagođava potrebama preduzeća. Zaštita suvišnih podataka, napredna zaštita objekata i plan potpunog spasavanja podataka pomažu da se obezbedi izvanredno vreme rada i neprekidna dostupnost usluge Yammer.

Trenutna ulazna migracija

Interfejs usluge Yammer koji je prilagođen korisniku i njegov intuitivni dizajn olakšavaju novim korisnicima da odmah započnu saradnju.

Izvoz podataka

Upravljajte podacima i izvozite ih u skladu sa smernicama preduzeća pomoću jednog klika. Takođe možete da zakažete periodične izvoze podataka da biste zadovoljili zahteve usaglašenosti sa zakonom i propisima.

Alatke za bezbednost i nadgledanje ključnih reči

Bezbednost je vaš prioritet, kao i naš. Bezbednosne postavke mreže Yammer omogućavaju vam da konfigurišete upravljanje sesijama, IP ograničenja i smernice za lozinke za mrežu. Lako nadgledajte aktivnosti vezane za ključne reči pomoću upozorenja e-pošte koja vas obaveštavaju kada se određene ključne reči objave u porukama.

Resursi i sadržaj preduzeća

Dodajte važne datoteke, Yammer beleške i veze da biste zaposlenima obezbedili brz pristup resursima preduzeća poput smernica za ljudske resurse, informacija o pogodnostima ili kalendara praznika. Administratori mreže mogu sadržaju da dodele oznaku „Zvanično“ da bi on bio samo za čitanje i da bi se poboljšala njegova vidljivost u rezultatima pretrage.

Pogledajte celu listu Yammer funkcija

Tražite pomoć?

Yammer pretplata dolazi uz podršku globalne mreže stručnjaka. Poslušajte savete i delite najbolje prakse sa hiljadama drugih klijenata iz Office 365 mreže.

Saznajte više