Yammer

Povezivanje i angažovanje širom organizacije

Pametni telefon na kom se prikazuje Yammer korisnik koji komentariše plan proizvoda u Word dokumentu i tablet računar na kom se prikazuje razgovor priključivanja novozaposlenog u usluzi Yammer

Komunicirajte otvoreno da biste gradili transparentnost, stvarajte jače zajednice deljenjem najboljih praksi i kraudsorsujte ideje da biste podstakli inicijative.

Otvorena i dinamična komunikacija širom organizacije

Yammer vam pomaže da poboljšate interakciju sa svima u organizaciji. Unapredite komunikaciju da biste stvorili kulturu transparentnosti kako bi svi, od rukovodilaca do Firstline Worker radnika, bili informisani, usklađeni i ostvarivali napredak. Obrazujte interesne zajednice da biste povezali ljude oko zajedničkih tema, interesovanja ili oblasti rada. Prikupljajte ideje i povratne informacije iz svih delova mreže saradnika da biste nadograđivali njihov rad i postigli bolje rezultate.

Yammer na tablet računaru prikazuje direktora kako deli video pitanja i odgovora na nivou preduzeća

Nesmetana integracija za bolje rezultate

Kao deo usluge Office 365, Yammer olakšava deljenje, kreiranje i uređivanje sadržaja direktno u aplikaciji. Svaka grupa dobija deljeni skup resursa za upravljanje dokumentima, izlaganje sadržaja, deljenje beležaka i organizovanje obaveza. Obaveštavanje iz usluge Microsoft Graph unapređuje mogućnost pretrage ljudi, datoteka, grupa i razgovora. Jednostavno integrišite Yammer na svim sajtovima i video emisijama da bi se razgovor razvijao dok stičete nove utiske.

Yammer korisnik koji komentariše i deli dve PowerPoint prezentacije, kao i nedavne aktivnosti i predložene osobe tog korisnika

Napravljen pomoću pouzdane bezbednosti, usaglašenosti i kontrole

Yammer pruža bezbednost, usaglašenost i funkcije upravljanja na nivou preduzeća koje očekujete od usluge Office 365. Potražite naprednu tehnologiju bezbednosti da biste zaštitili podatke svoje mreže. Analitika dostupna putem Office centra administracije i grupni uvidi u usluzi Yammer olakšavaju razumevanje aktivnosti na mreži.

Yammer analitika na tablet računaru sa CSV datotekom metrike koja može da se preuzme

85% preduzeća sa liste Fortune 500 sarađuje sa uslugom Yammer

logotip
logotip
logotip
logotip
logotip
logotip

„Koristimo korporativni aktivizam da bismo poboljšali kvalitet n svim nivoima, uključujući i društveni momenat koji olakšava Yammer. Novim načinom obraćanja podstičemo zaposlene da učestvuju u stvaranju rešenja koja spasavaju živote.“

Andres Vinter, direktor sektora za kontrolu kvaliteta, Sanofi Pasteur

Preuzmite Yammer aplikaciju za mobilne uređaje

Na koji se način koristi vaša adresa e-pošte. Ekranska napomena koja objašnjava kako Microsoft koristi vaš broj telefona ili adresu e-pošte
Poruka se šalje.Hvala! Poruka je poslata, proverite uređaj.Žao nam je, došlo je do greške prilikom slanja poruke. Pokušajte ponovo uskoro.Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.Adresa e-pošte nije važeća. Unesite važeću adresu e-pošte i pokušajte ponovo.

Preuzmite Yammer aplikaciju za mobilne uređaje

Preuzmite Yammer aplikaciju za mobilne uređaje u usluzi iTunes Store
Preuzmite Yammer aplikaciju za mobilne uređaje u Google Play prodavnici
Preuzmite Yammer aplikaciju za mobilne uređaje u Microsoft prodavnici

Preuzmite Yammer aplikaciju za računare

Resursi

Centar za resurse

Pronađite resurse koji će vam pomoći da proširite mrežu

Pomoć

Podrška za pristup i materijale za obuku

Administrator

Podesite mrežu da biste postigli uspeh

Yammer zajednica

Pridružite se zajednici da biste saznali najbolje prakse

Stručnjaci za Adoption

Potražite pomoć od pouzdanih partnera da biste pokrenuli usvajanje

Projektant

Gradite na Yammer platformi pomoću našeg skupa otvorenih API-ja i alatki

Imate Office 365?

Već imate pristup usluzi Yammer u sklopu usluge Office 365.

Preuzmite ga odmah

Yammer je dostupan uz Office 365 planove. Preuzmite osnovne alatke za produktivnost koje su sve bolje uz Office 365 pretplatu.